Kepada usahawan facebook yang memerlukan bantuan software automasi…

Bukan satu atau dua, tapi kami berikan anda 13 fungsi automasi untuk facebook marketing anda dalam satu dashboard, dengan satu harga yang sangat rendah.

Bersedia untuk ke level seterusnya dalam marketing di Facebook.

Iffat Salleh

Owner software Fbmate, Autoinsta, CPlander, CPvidlander, Cpselficon, dan banyak lagi.

Hai, saya Iffat Salleh bersama partner Raziel Raphael.

Kami akan tunjukkan satu software yang boleh bantu anda buat marketing di facebook dengan lebih mudah.

Ini bukan software biasa-biasa seperti yang pernah launch sebelum ni. Software ini mempunyai 13 fungsi dalam 1 dashboard. Wow, banyak kan?

Luangkan 3 minit untuk lihat detail software ni sebelum anda grab & jadi juara di facebook.

Raziel Raphael

Internet Marketer

Sebelum tu, ini hadiah daripada kami.

19 PLATFORM AUTOMASI FB FREE
Sekarang anda boleh buat bot autoreply & autoPM tanpa sebarang bayaran melalui 19 platform. Pilih yang mana anda suka & gunakannya dalam bisnes. DOWNLOAD SEKARANG, IANYA PERCUMA !

Semua orang tahu fakta ini..

Facebook mempunyai pengguna aktif paling tinggi berbanding media sosial yang lain.

Sebab itu, brand gergasi dunia menggunakan facebook sebagai medium utama untuk dapatkan lebih banyak lead, prospek dan jualan.

Jadi ramai peniaga di Facebook (anda la tu) mula gunakan pelbagai software …

Anda membeli software, tools, dan panduan semata-mata untuk naikkan sales anda.

Tetapi kenapa perlu berhabis duit yang banyak untuk dapatkan semua software tu?

Jadi kami sediakan satu software yang merangkumi semua keperluan anda..

Software 13 dalam 1 ini akan ubah marketing dan aktiviti anda di facebook 360 darjah.

MEMPERKENALKAN..

FBMAID  – Facebook marketing assistant & automation tools

Z

Auto Post to wall, group & page

Z

Auto Post to Friends Wall

Z

Auto Repost Page

Z

Auto Join Groups

Z

Auto Add Friends

Z

Page Analytics

Z

Auto Unfriend

Z

Auto Invite to join group & like page

Z

Auto Accept Friend Request

Z

Auto Comment

Z

Auto Like

Z

FB Scrapper

Secara keseluruhan, ada 13 fungsi automation yang anda boleh guna. Terlalu banyak kan? Pening dengan setiap fungsi?

Rileks, Jom lihat fungsi penuh FBMAID.

AutoComment post terakhir.

Anda boleh tinggalkan komen pada post yang anda mahu sama ada di wall, group, fanpage & post yang kawan anda buat.

Auto LIKE POST TERKINI

Fungsi ni akan bantu anda like post terkini rakan anda, di wall, di group dan juga di page. Sesuai dijalankan serentak dengan auto comment.

Autopost page/ group/ wall.

Anda boleh post di personal wall, groups dan fanpage.  Selepas anda join group, anda boleh post di sana untuk dapatkan traffic.

Autopost Di WALL RAKAN

Anda boleh post di wall sesiapa sahaja yang ada dalam friendlist anda. Anda nak wish hari jadi, ianya lebih mudah.

Auto Add Friend

Nak tambah friend bukan lagi perkara yang sukar untuk dibuat. Schedule dan biarkan FBmaid uruskan untuk anda.

Auto Join Groups

Nak masuk group sebanyak mungkin sebelum post iklan? FBMaid akan mudahkannya dengan hanya beberapa klik. Hanya perlu pilih keyword, semuanya automatik.

Auto REPOST PAGE

Anda pilih page yang anda suka, apabila page tersebut post sesuatu, ianya akan naik di page anda juga. Menarik kan?

Auto INVITE to groups

Ada ramai kawan dan nak ajak semua masuk group anda? Hanya perlu pilih rakan yang anda mahu masukkan, FBMaid akan uruskan semuanya.

Auto INVITE TO LIKE PAGE

Nak klik butang invite satu per satu memang penat, sekarang anda boleh pilih dan schedule sahaja. FBMaid akan invite semuanya ikut tetapan anda.

Auto ACCept friend request

Friend request ada beratus, anda malas nak tengok satu per satu. Guna fungsi ini untuk accept semuanya sekaligus

Auto LIKE POST TERKINI

Fungsi ni akan bantu anda like post terkini rakan anda, di wall, di group dan juga di page. Sesuai dijalankan serentak dengan auto comment.

FANPAGE ANALYTICS

Tak perlu dah buka ads manager untuk lihat analytic. Anda boleh lihat pelbagai analitic page dalam dashboard ni sahaja.

Auto unfriend

Kawan terlalu ramai dan nak kurangkan bilangan mereka? FBMaid mempunyai fungsi lakukannya secara automatik.

Statistic

Anda boleh lihat statistik bagaimana prestasi sistem ini dengan akaun fb anda, kemudian tingkatkannya di masa depan.

 

APA KATA PENGGUNA AWAL?

” Sangat membantu. Boleh auto like, tak payah penat-penat nak scroll & like dah”

– Hafizhan Nazri, IM

” User friendly, tak complicated, straight forward dan terus tahu apa yang perlu dibuat”

– Azam Omar, Web Developer

Wow, menarik. 

Berapa harga fbmaid?

SEMPENA MINGGU PELANCARAN!

FBMAID ialah satu software yang mempunyai 13 fungsi untuk mudahkan kerja marketing di facebook. Jadi untuk fungsi sebegini, harga pasti akan diletakkan lebih mahal.

Harga asal FBMaid ialah RM297 setahun.

INI BUKAN GIMIK!

Kami nak jual software dan dalam masa yang sama nak anda gunakan software ni untuk bisnes anda. Jadi sempena minggu pelancaran, kami berikan harga paling rendah yang anda takkan jumpa lagi selepas ini.

Ini peluang anda untuk gunakan FBMaid dengan harga sangat rendah.

RM397 setahun

RM300 setahun

RM297 setahun (jimat RM100)

Harga ini tidak akan kekal lama, ianya akan naik bila-bila masa sahaja dan mungkin dijadikan sebagai bulanan.

Its now or never, take it or leave it.

BASIC

Yuran Tahunan RM50
RM279/license
  • 3 Linked Facebook Profile
  • 2000 Facebook Group (Joined/Admin)
  • 2000 Facebook Friends
  • 200 Facebook Fanpages (Admin/Liked)
  • Auto Post (Profile, Group, Pages, Friend)
  • Autopost To Friend Wall
  • Auto Repost Pages
  • Auto Join Group
  • Auto Add/Accept Friend/Unfriend
  • Auto Invite To Group
  • Auto Invite To Like Pages
  • Auto Comment/Like Latest Post
  • Facebook Pages Search & Scrape
  • FB Analytics
  • Group Support

HARGA NI TAKKAN KEKAL LAMA

Harga akan berubah sejurus timer di bawah mencecah angka 0000

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Banyak persoalan sebelum membeli?

F.A.Q

Berapa saya perlu renew tahunan?

Anda hanya perlu bayar yuran tahunan RM50 sahaja untuk kami terus update & upgrade sistem

Kenapa tiada lifetime?

Sistem seperti ini memerlukan kos server yang tinggi. Jadi kami tidak sediakan pakej lifetime untuk FBMaid supaya kami dapat berikan update dari semasa ke semasa

Anda mahukan lifetime?

Sila dapatkan dahulu akses premium, akan ada offer untuk lifetime nanti

Ada refund ke kalau saya tak puas hati?

Tiada refund disediakan kerana ini ialah lesen tahunan. Jadi anda tak perlu bayar yuran tahunan untuk tahun seterusnya jika tidak lagi mahu gunakannya.

Ikut syarat FB ke software ni?

Jangan risau. Kami bangunkan software ini mengikut kehendak dan API yang disediakan oleh facebook sendiri. Jadi isu block tidak akan berlaku kecuali disalah guna.

Saya kena buat apps FB sendiri ke untuk guna?

Tak perlu.

Kami dah sediakan semuanya untuk anda. Anda hanya perlu daftar dan terus gunakan FBmaid

Tak kena block ke?

Depends.

Jika anda gunakan dengan cermat dan step yang betul, anda takkan kena block dengan Facebook.

Jika anda salah gunakan software ni, maka anda ada peluang untuk kena block.

Senang tak nak guna FBmaid?

Ada 13 fungsi dalam dashboard. Ianya akan memeningkan buat kali pertama. Namun akan bertambah mudah selepas anda sudah biasakan diri.

Kami juga sediakan tutorial untuk mudahkan anda.

DAH READY NAK BUAT AUTOMATION?